montari parbrize oradea

PARBRIZE

PLEXIGLASS/DUPLEX

Pentru confectionarea geamurilor la masini atipice, utilaje si tractoare sau pentru alte lucrari atipice, avem plexiglass transparent sau opac de diferite grosimi sau duplex, de la 3mm pana la 10mm. Acesta este de o calitate superioara si poate fi confectionat pe loc dupa sablonul dorit.

Firma noastra are o experienta in domeniu de peste 15 ani si ofera clientilor sai toata gama de parbrize auto din import, pentru toate tipurile si marcile de autoturisme si autocamioane.
Suntem parteneri SAINT – GOBAIN SEKURIT, GLASS MASTER, unul dintre cei mai importanti producatori de sticla la nivel mondial.
Parbrizele comercializate de noi au o garantie de 18 luni pentru defecte de fabricatie si 2 ani la montaj, accesoriile si consumabilele folosite fiind numai din import. Timpul de executie este maxim de 3 ore, incluzind si uscarea adezivului, iar la camioanele lipite aproximativ 7-8 ore.
Firma noastra are contracte de colaborare cu majoritatea firmelor de asigurari, ceea ce ne permite o decontare directa a lucrarilor cu asiguratorul, clientul economisind in acest fel timp.